Morning, morning!

Morgonrutinerna avklarade.

Tidningarna lästa och krönikan levererad. Huvudreflexionen idag är varför Kuriren annonserar så intensivt om sig själva i sin egen tidning. Cirka 10 annonser - varav flera helsidor - och till och med en nyhetsartikel där Sture Bergman klipper band för nya nättidningen.

Konservativ som jag är gillar jag inte den nya - än. Men håller de vad de lovar om uppdatering kommer jag nog att tillhör fancluben.

Apopå att hålla vad de lovar så vimlar det nu av kritik om löftesbrott från regeringens sida. Främst är det moderaterna och kristdemokraterna som just nu står i skottgluggen. Utlovanade av slopad fastighetsskatt och sänkta bensinpriser som blivit rejäl höjningen istället.

Förra riksdagsledamoten Erling Wälivaara gör ett fult försök att skylla på andra än Kd. Dom har fått ge sig. Skäms på sig Erling - det är inte fint att skylla ifrån sig.

Erling för för övrigt in ett nytt begrepp -
skiktad bensinskatt. Det är väl det som tidigare kallats differentierad skatt och som de flesta avisat på grund av krångel och möjlighet till fusk.

Fast i sak håller jag med honom - för oss (hm?) som inte har några alternativ så kör vi ju på och miljön blir ingen vinnare - bara plänboken som blir förlorare.

Sen kan jag undra varför Omar Jakobsson illustrerar artikeln i NSD:s nättidning.

Idag har jag en otroligt blank dag det vill säga inga inbokade möten. Känner redan frustrationen över allt som jag tror mig ska hinna med idag.

Och idag gratulerar jag faster Hedis som fyller 75 år. Mor och far ska på kalas till Smedsbyn.

Och själv ska jag nu till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback