Mysig morgon

Vad mysigt och behövligt att bara få pilla runt här hemma lite grann. Och inte ens en gång vara på väg på jobb. Även om jag åker mot stockholm i eftermiddag är det inte direkt till jobb utan till som jag hoppas trevlig social samvaro. Det brukar vara förödande god mat från det Bulgariska köket.

Motgångar för oppositionen.
Skatteutjämningsförslaget gynnar Norrbotten och Banverket utreder Norrbotniabanans dragning förbi Luleå. Den kanske inte är så (s)telfrusen som en del vill hävda. Och ska sanningen fram så är den vare sig varmare eller kallare oavsett regering.

Och makthavarna i Överkalix får kritik för "lyx" resa. Det är klart att det sticker i ögonen när socialförvaltningen går back och revisorerna nekas medel för att granska just makthavarna. Och många reste då - kanske hade varit billigare att ta hem någon till Överkalix. Det gjorde vi i Luleå när vi började med målstyrning och balanserade styrkort. Bara som ett litet tips i all enkelhet.


Och idag gratulerar jag alla Mikael jag känner - flera i Överklix bland annat. Och Mikaela för den delen också - jag känner nog minst två.


Men med Mikael är något speciellt. Det fanns en låt i min ljuva ungdom som hette Hälsa Mikael från mig. Kan det ha varit Britt Damberg som sjöng? Nå snyftigt var det i alla fall. "Hälsa honom att jag sörjer än" och så vidare. Men poppis var den i tonårskretsar.

Nu får ni ha en riktigt mysig helg alla ni också. Misstänker att det inte blir mycket - om alls något - tillfälle till bloggande förrän måndag kväll. Det brukar bli högt tempo när partisekreterare Ullenhag med besättning drar igång.

Men å andra sidan kanske jag har lite skvaller från storstan att berätta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback