När Du minst anar

så kommer här ett inlägg - om är kort. Ett litet livstecken om du så vill. Råkades ramla in i ett rum med skylten "dator för ombud". Och eftersom jag har ett likadant "halsband" som ombudes fast jag bara är ersättare så tror jag ingen kastar ut mig.

Har just lyssnat på Jans installationstal. Vädligt väl balanserat och med den tydliga sociala profil som så många längtat efter. Personligt, privat blandat med hårda fakta och upppiggat med en och annan lustighet och gliringar. Entusiasmen har tydlig hos ombuden.

Kan inte tänka mig annat än att det kommer att finnas på folkpartiets hemsida.

Medan förbipasserande här utanför i foajen tror att jag skriver på ett eller annat anförande har jag istället roat mig att titta på länstidningarna.

Det mest spännande är väl att
upproret mot Ögren tilltar i styrka.

Tyvärr har verkan av min antiinflammatoriska medicin kraftigt avtagit redan från 5:e dagen den här gången. I morse fick jag komplettera med en Panodil och 1 timmes extra sömn. Bra att ha egen sjuksköterska med - som kunde tillstyrka denna komplettering. Är annars väldigt rädd för tabletter och särskilt att blanda.

Det blir till att sitta långa pass för när jag väl sitter är det inga problem - det är upp och ner som är lilla helvetet.


Hoppas allt är väl med er där hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback