Överhövan mäktigt

Överhövan mäktigt - så kan jag väl sammanfatta landsmötet.

Hemkommen för någon timme sen!

Vilket gäng, vilket gäng, vilket supergäng kan också vara ett bra epitet. Alla ombud på plats förstås på alla omröstningar.

Men det är att kräva mycket att alla ska vara från klockan 08.30 till nästa dag 05.00 på morgonen. Men med lite pusslande med oss som inte var ombud så lyckades vi täcka in varenda minut.

En särskild medalj till Åse, Yvonne, Ylva och Jens som tog nattmanglingen - förlåt morgonmanglingen- natten mot söndag. Hemkomst till hotellet 05.15. Fast Hendrik, Irmeli var inte mycke sämre - till hotellet klockan 02.00 ca. Det var jag som var svikaren med hemkomst strax efter midnatt.


Nu komer bara ett litet bilsvep så långt jag orkar och ids ikväll.

46461-553

Jan på storbild just när han enhälligt valts till partiledare.

46461-554

Festen - här hade jag inspirerat både jens och Hendrik att ta fram sina kameror. Sedemera insåg jag att Hendrik videofilmade med sin lilla snutt kamera. Kan hoppas jag inte sa något olämpligt?

46461-555

Här var rätta bilden - förra var bara "förrätten" där Jens visade upp sin!

46461-556

Och lag om förbud mot  åldersdiskriminering har vi ju partiledarlöfte om - här är en av de yngre deltagarna vid landsmötesmiddagen.

Det får räcka för i kväll - men ni ska få resten också. På tur står honnörsbordet som jag modigt gav mig på. Rena Hänt i veckan - eller Se och Hör kanske den heter nu.

Och nostaligifesten kommer också. Tänk er att bara på party med en folkpartiledare och två fd samtidigt? Det om någon är väl nåt att skriva hem om?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback