Smart?

Är det verkligen så smart att så exakt berätta hur stor styrka polisen har utposterad?

Förstår behovet att marknadsföra att polisen visst inte övergivit glesbygden - men tjuvar och annat är ju rätt smarta och kreativa nu för tiden. kanske inte så smart att förse dem med allt för mycke inside.

Kommentarer
Postat av: Tjuven

Vi från Tjuvarnas Trevliga Intresseförening, TJI, ser mycket positivt på ajnas öppenhjärtlighet. Det innebär att vi redan på idéstadiet kan planera för hur stor inbrottsstyrka vi är i behov av för att infria de målsättningar vi kedjat fast oss vid. Vad Römppäviiko anbelangar, kommer vi att göra en undanledande inbrottsmanöver mot bastuhuset och sedan raskt bomma igen dörren utifrån. Att vi väljer att gå ut med detta ska enbart uppfattas som en motsvarande öppenhjärtlighet från vår sida. Må bäste man vinna.

2007-09-25 @ 15:49:05
Postat av: Tjuven

Vi från Tjuvarnas Jävliga Intresseförening, TJI, ser mycket positivt på ajnas öppenhjärtlighet. Det innebär att vi redan på idéstadiet kan planera för hur stor inbrottsstyrka vi är i behov av för att infria de målsättningar vi kedjat fast oss vid. Vad Römppäviiko anbelangar, kommer vi att göra en undanledande inbrottsmanöver mot bastuhuset och sedan raskt bomma igen dörren utifrån. Att vi väljer att gå ut med detta ska enbart uppfattas som en motsvarande öppenhjärtlighet från vår sida. Må bäste man vinna.

2007-09-25 @ 15:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback