Utan större spår

Hårt sovande - och tokdrömmar. Så så mycket reflektion över dagen blev det inte. Men en kort tanke bak ger vid handen att det inte blir någon dag som satt några större spår i historien - inte ens den vardagsnära.

Styrelsesammanträdet med Luleå Kommunföretag AB avlöpte lugnt. Luleå Lokaltrafik ett välskött företag - men det visste vi från förr. Tänk så lugnt det varit där sen Ange Björk kom?

Något förvånande dock att Ange inte ansåg att skadegörelse och bus på bussen var något större problem. Själv har jag haft ganska många "träffar" både av chaufförer och bussåkanden om både klotter och sönderskurna säten? Fast det är förstås bara positivt om Ange har rätt.

Rätt blev det på Keno - närmare bestämt 1 rätt idag också. Skönt - inte för att jag vet om jag skulle harmats särskilt mycket - det finns en mening med allt.

Såg för övrigt en undersökning som just visade att det man har värderats högre än det man får. Detta var en förklaring till varför människor är surare för höjd A-kasseavgift än man är glad för tusen spänn mer i månaden. Det var faktiskt en vetenskaplig undersökning som visade sig.

Möjligen kan det vara det som i någon mån också speglas i opinionsmätningarna. Det verkar ju något överbetalt att s får utdelning för att de skäller på allt regeringen företar sig. Fast siffrorna rättar nog till sig när det börjar tala om sin egen politik. Nytt
opinionsinstitut också tror jag - eller namnbyte.

För övrigt kan Karl-Alfred och andra spenatälskare fortsätta att värma upp överbliven spenat. Har man inte låtit den stå framme för länge och samla bakterier är det ingen fara. Risken som uppmärksammats är annars att nitrater kan omvandlas till nitriter - och det är till och med giftigt.

Men rönen kan säkert användas för att slippa äta upp spenaten också.

Nu ska jag nog försöka komma till ro igen - märkligt så trött jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback