Bara värmen?

Med risk för att jag tenderar att bara gnälla sjukdom så måste jag i alla fall konstatera att nu är jag tillbak på tura ett igen. Ont, ont och stelt och styvt - i hela kroppen. Alla rörelser går plågsamt långsamt - contra den mentala viljan.

Är det bara värmen som gör skillnad? Eller är man redan inne i selen med stress och tunga lyft?

Är det bara värmen som saknas borde väl någon liten kroppstajt rymddress kunna vara lösningen?

Det är klart när morgonen börjar med datastrul - inte mer än att den hängt sig vid någon automatisk uppdatering - så känner jag ju att axlarna nuddar öronen.

Tidningarna innehöll dock inte mycket att ilskna till för. Mest att roat le åt. Som den här tillexempel.
"Kommunal blandekonomi - det är bra för alla i Luleå". Tänka sig att två kommunalråd måste skriva detta år 2008 i en modern stad som Luleå. Vad var det han sa Rosengren - om sista sovjetstaten. För om kommunalråden kämpar för blandekonomi - vad är det då vi har idag.

Kan också le instämmande med Lars Ilshammars krönika. Ska glesbygdens vän nr 1 -Maud Olofsson blir den stom stänger servicestationen i Jäkkvik. Kravet att alla - även den minsta och där ingen efterfrågan finns - ska ha en mack för förnyelsebart bränsel - verkar ju vettlöst. Vad säger våra regionala c-kämpar?

Vettlöst härligt är det att NSD publicerar namn och bild på den tydligen notoriska kvinnomisshandlaren i Kalix. Den osrkivna gränsen brukar väl vara 2 års straff för publicering. Här var det lägre men helt rätt av NSD att publicera.

Jag kommer just på att jag inte läst mitt horoskop idag - får väl ta dagen som den kommer ändå.

Nu ska jag iväg och duscha blommor - sticklingar - hos kusin Kerstin. Som är hos kusin Lars i Umeå. Och honom gratulerar vi på 64 årsdagen idag.

Blir på expen på förmiddag - ska nog orka mina 3 timmar även om det känns tungt just nu. Och någon liten bloggrast kanske det kan bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback