Dagens fräckis

SJ, SJ gamle vän - du hänger tydligen med i alla fall. Rätt fräckt att lägga ut restresor på Tradera. Det lär vara spännande att starta auktioner där - så långt har jag inte kommit. än Får väl räcka med att jag nu har köksbordsaffären i hamn. 1000 spänn inbetalt till mitt konto - och det utan att ens ha sett möblerna i verkligheten.

Och köpare fortsatte att ringa på köksbordet - så jag nästan blev desperat - men jag klarade att plocka bort annonsen.

Och jag missade gårdagens inrikespolitiska nyhet - Kristina Axën Olin har tillkännagett sin avgång. En av dessa "superduktiga" kvinnor med en sprikrak karriär och babysarna på tjänsterummet. Inte underligt att det spricker. Verkar jättesympatisk den kvinnan - får önska lycka till med nya livet.

Intressant att privatekonomi nu ska läggas in på skolschemat. Mycket vettigt - men låter lite olikt herr Björklund som verkligen vill koncentrera på kärnämnena. Fast inget råd har betytt så mycket för ordningen i mitt liv som att aldrig köpa saker på avbetalning. Så förbannad som min far var när jag köpt Bonniers stora kokbok på avbetalning  - för 10 kronor per månad - så gjorde jag aldrig om det.

Nu ska de diskuteras i TV-soffan när det är rätt att publicera bilder på misstänkta brottslingar. Själv har jag en mycket oliberal inställning . mycket publicerande av brottsliga idioter - men förstås hänsyn till om oskyldiga barn och andra anhöriga kan ta skada. Integriteten ska vara förunnad de som håller sig inom demokratiska spelregler.

idag gratulerar jag Ida Åhman som fyller 18. Numer kan man ju inte ens säga fyller körkort - för det börjas ju redan vid 16 - även om man väl inte får lappen före 18? Måste väl innebär att Ida också är Vädur?

För övrigt var det en kul grej igår på Nord Nytt. När de "nya" SAP-medlemmarna i Kiruna visade upp sina kvitton på inbetalda avgifter kunde jag inte se annat än att de var daterade den 1 april!!

Nu ska jag dra mig mot arbetet. Idag är det föreläsningslunch med Helen Doktare på Teaterrestautangen. Klockan 11.30 - liberala kvinnor och Studieförbundet Vuxenskolan inbjuder. Kom Du också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback