Dröm..eller mardröm?

Inatt har jag drömt att jag flyttade hela mitt bohag till nya lägenheten. Inte en pinal - inte ens taklamporna - passade. Överallt saknades någon eller några centimeter.

Det är klart det skulle vara en dröm att byta ut ett och annat - men en mardröm för plånboken förstås.

Tur att jag är morgonpigg - för många skulle det nog vara en mardröm att kliva upp klockan 4. Men så har jag hunnit läsa tidningarna också och är redo att snart åka mot tågstationen i Luleå.

Det var inte så mycket i tidningarna i dag - inte mycket hett och kontroverisiellt i alla fall. Och den här tiden på morgonen är endast Ylva vaken - nättidningarna slumrar fortfarande så det gå i alla fall inte att länka.

Idag blir jag alltså i Gällivare. Aitik missar jag men sen blir det besök på solcellsfabrik och LKAB. Vid 15-snåret drar vi mot Luleå. Där ska vi få information om gruvprojektet i Pajala. Jag hade gärna velat ta gossarna Olle Schmidt och Gunnar Andrén en repa förbi Kaunisvaara men enligt informatör Jonas är inte mycket att se på plats.

På väg ned från Gällivare ska det i alla fall få räkna träd - så att det förstår att vi inte behöver några fler reservat för att rädda skogen.


Hör av mig i kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback