Ett litet giftblått piller!

Efter att ha stupat på soffan i går kväll igen var jag tvungen att ge mig. Ett litet blått antiinflammatoriskt piller - och inte ens en medicintvivlare som jag kan förneka effekten. Frågan är väl bara vilka andra effekter eländet har?

Men nu är jag i alla fall uppstigen utan alltför mycket vånda - och har tagit ett till - och känner mig i hyfsat slag.

Tidningarna lättlästa idag - särskilt kuriren. Bara konstatera att Kuriren tappat halva sitt läsvärde i och med Östmans pensionering.

Att byta Östmans Noterat och Lördagsnoterat med en gästkrönikör som i sin första krönika kallades sig "norrlänning" är inget skäligt byte. Åtminstone inte kvalitetshöjande. Ni vet vi är - åtminstone jag - allergisk mot användandet av benämningen "norrlänning" - när hör ni stockholmare och skåningar buntas ihop till "svealänningar" och "götalänningar"?

Och får här konstatera att nättidningen är osedvanligt dåligt uppdaterad!!!

I NSD handlar det mycket om tuppfäktningen mellan Ögren och Bucht dvs sossarnas distriktskongress - både på ledar- och nyhetsplats.

För att inte tala om debattsidan där Gunnar Lassinantti sällar sig folkpartiets och moderaternas linje i regionfrågan och manar s-kongressen till omprövning.

Men tro inte att ens NSD har fått ut ledaren på nätet?

Ett och annat till skulle vara värt att  kommentera - tillexempel det faktum att chefredaktören på Kuiren påstår att varför det skrivit så mycket om vänstern och rättvisepartiet i den så kallade privatiseringsdebatten i Luleå beror på att dessa två partier varit mer aktiva än den andra sidan. Fast jag trodde att det tillhörde journalistikens grundpelare att kritiskt granska och sovra.

Nu ids jag då inte ens kolla om Mats Ehnboms krönika ligger ute.

För det är hög tid för mig att vattenbegjuta mig och klä mig. Måste om expen och hämta lite grejor innan jag drar till Hotell Nordkalotten för årsmöte.

Ska tömma bilderna från telefonen och ladda den så kan de måhända komma lite bilder ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback