Jag gratulerar

Jag gratulerar mig själv idag på namnsdagen - Ylva. Föresten har jag passat på att ha min andra namnsdag medan jag varit på semester - Marianne.

Jag är lite fixerad vid namnsdagar. Det beror på att jag ända långt upp i vuxen ålder saknat namnsdag. Vare sig Ylva eller Marianne fanns. Det närmaste jag kom var på valborgsmässoafton då det var Mariana.

Även Ulf har namnsdag idag - och såna känner jag så många att jag inte törs nämna någon särskild. Men grattis alla i allafall.

Passar inte alls med alla dessa grattis för övergången till nästa ämne - försvunna Engla. Vi får verkligen hoppas att det får en snar lösning - det är väl tveksamt om vi längre kan hoppas på en positiv sådan. Själv får jag någon slags obehagskänsla att den nu anhållne är en alltför enkel lösning - vilket fick visst stöd när jag läste Leif GW och någon annan
förståsigpåare i SvD.

Och just i detta läge lyckats jag publicera detta inlägg - fast det inte var meningen. Fast kanske fanns det någon mening med det - det var faktiskt inte mycket i lokaltidningarna idag.

Möjligen kan jag fundera om Kurirens GB (Gustaf Blomberg) verkligen fått ackreditering att sitta av sossekongressen i Haparanda. Det brukar min själ inte var största möjliga öppenhet där?

Hör av mig vid fm-kaffet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback