"Larm" igen!

Halvsex - mitt i morgontidningarna - ringde telefonen. Det är numera en inbyggd hoppreflex när telefonen ringer utanför kontorstid.

Nu var det dock av det något lugnare slaget. Sonen som glömt telefonen hemma och fått vända på väg mot Kallax. Nödlösningen när man syndar på nåden är att checka in via internet vilket jag då gjorde åt honom. Med en morgontrött och seg dator - så trycket över bröstet ökade.

Annars var det inget som ökade adrenalinhalten idag. Klart att det behövs rensas i reklamträsket - men när man läser exemplet i dagens ledare i Kuriren kan man inte annat är bejaka att Nyamko inte kommer med någon lagstiftning. Men helt hopplöst - ingen ledare på nätet än.

Det tillhör ledarsidors förmåner att få vara partipolitiskt partiska - men nog höjde jag på ögonbrynen över rubriken att Fredrik Lundh tar strid för F 21 - det striden har då hitintills varit väldigt tyst - lika tyst som på hans
blogg. Där skämtade han till den 1 april.

Fast det känns banne mig som ett aprilskämt att inte heller NSD lagt ut sin ledare än - här är gårdagens. som också handlar om F 21 förstås,

Kan undra om denna senfärdighet med nättidningarna har något att göra med en uppgörelse i Mediahusets namn?

I alla fall kul med en nya tidningen Extra - den var bra - men frågan är om man i längden orkar med ett så matigt annonsblad?

Två herrar som gör bort sig idag avslutar jag med. Curt Johansson, ordförande för Luleå hockey som med anledning av LG Niemis anklagelser bara säger "detta är bara ett samtal på krogen och inget som berör oss". Den andra är herr Kero i Pajala som tydligen gått i Niskas lära. Innehållet i Mona Kumpulas alternativa revisionsberättelse föll inte herr ordförande Kero på läppen - och därför skulle hon inte få framföra den.

Men urk så trist - inte heller artikeln om Kumpula - Kero finns på nätet.

Hej jobbet nu startar jag resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback