"Slut" bara början!

Ser att jag skrev "slut för idag" som sista inlägg igår. Men det var minsann bara början. Efter leverans av varor till mor och litet köppsoppa där så kom jag hem vid fyratiden.

Och tomt var det på bron - Eva (med Konst-iga Kafét hade tagit  varenda kruka. Vilken lycka - hoppas bara Rakel hade hunnit ta sin.


Och som om det inte var nog att jag slapp forsla krukorna så fick jag till och med presenter av henne - hemgjord två och presentkort på fika till sommaren.


Det blev faktiskt ett rejält röj i förråd och garage. Och när så Bosse i lägenheten ovanför "offrade" sig på lite bilrengöring, tändstift, olja och ett fälgkors var lyckan stor. Bosse är Sunderbyns egen "Bosse bildoktor" - pillar och skruvar nästan jämnt.


Julgrejor - plastjulgran och pynt - ska tillsammans med ett renskinn doneras till Giffarnas loppmarknad. Om ingen behöver dem innan? Kan nog inkludera någon adventsljusstake modell el också.


Slut blev det ju tyvärr för Plannja igår. Tänkte ett ögonblick på att försöka få tag i en biljett - men tänkte att då får jag skulden för att de förlorar. Det har varit övervägande förluster de gånger jag varit.

Slutet för Plannja kommer dock i skymundan för ett mer allvarligt "slut". F 21 och andra förband i Norrbotten är hotade och det är förutsägbart nog tema för ledaren i Kuriren och även NSD (inte ute på nätet). Nyhetsplats i båda också förstås - här NSD. . Mest märkligt i allt är väl ändå förslaget om flytt från Arvidsjaur till Boden. För att blidka Olle?

Dagens läskigaste lokala nyhet fann jag på sporten. L-G NIemi påstår sig ha blivit hotad av en företrädare för nuvarande ledning i Luleå hockey. Skulle fixa någon som slog in knäna för honom. Det är läskigt ur två synpunkter. För det första om det är sant - för det andra att många blir misstänkta och spekulationerna startar då LG säger A men inte B. Lägg till detta den insändare som var i går i Kuriren av Tommy Söderlund som tydligen blivit så hårt åtgången av Luleå hockey fans att webbredaktören plockat bort debattinläggen.

Det känns som om Luleå hockey borde ta tillfället i akt att rensa luften. Det första borde vara att vederbörande som pekas ut av LG trädet fram - och rentvår sig??

Nu måste jag dra - ska åka med "korgen" till jobbet för att sen åka och lämna bilen hos Bosses Bil. För att sen promenera till jobbet. Nu börjar träningen för att få ordningen på kroppen. För oavsett vad det är så lär det vara bra med promenadet. Ont ska med ont fördrivas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback