Thai-tempo på bloggen

Lite Thai-tempo med bloggandet. Och med varandet överhuvudtaget. Fast på förmiddagen var jag rätt effektiv. Kom ikapp med både egna högar och rensade lite i Karins också. Inte kul att komma tillbak om allt är obearbetat.

Blev kvar till två - men sen var jag trött. Och upptäckte att jag inte hade någon plånbok och med det inga Icakort att handla med.

Skjutsade Thomas till Kvantum medan jag själv fixade en låda vitt papper från NKV - tillbak med Thomas. Och sen gjorde jag två bankbesök.

Inhandlade en mjölk till mor och far så de skulle ha till middagen. Hem och letade plånboken. Varför jag gömt en värdelös plånbok lite effektivt som mina gamla farmor gjorde då hon blivit "åderförkalkad" kan jag ju undra över. Men jag hittade den till slut.

Tillbak till stan och inhandlade - hem med varorna till föräldrarna. Gjorde bort att deklarera åt dom när jag ändå var där.

När jag kom hit kvart över sju var hyresvärdinnan Anki i snöskottarsvängen. Hade fixat min bro för hon trodde inte jag kommit hem än.

Lite utbyte om oönskade viktökningar (hennes var en baggis mot mina 6,2) och sjukdomar. Dessvärre konstaterade hon att mina symptom var samma som en som hon kände. Som kunde leva gott i Thailand men som satt i rullstol hemma i vårt klimat. Så illa ska det förhoppnignsvis inte bli för mig - men nog är den en väsenskillnad.

Nu ska jag fixa lite betalningar igen - Nederluleå Norra Trådgårdssällskap måtte ha den lägsta medlemsavgiften alla kategorier - 60 kronor för båda föräldrarna tillsammans.

Finns fegentligen örfärligt mycket "äckel" att kommentera - Arbogafallet och Engla bland annat - men jag avstår. Bara SÅ tragiskt men vidrigt äckligt exponerat av kvällspressen (fast det heter väl inte kvällspress längre?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback