Yes- det är vår

Tranorna har kommit till Alvik - och då är det vår. Tyvärr inget foto på nättidningen.

Idag ler jag åt OA:s ledare. Han försöker göra stort nummer av att Försäkringskassan fått 15 miljoner för att komma åt fusk med främst föräldraförsäkringen. Han jämför det med att Ekobrottsmyndigheten inte fått bifall på sin ansökan om 10 miljoner extra. Vilket enligt OA betyder att regeringen vill komma åt de som fuskar med föräldraförsäkringen men inte ekobrottslingarna.

Nu är det väl ändå två olika storheter - 15 miljoner i tillskott - tillfälligt förhoppningsvis - mot en särskild myndighet som säkert kostar åtskilliga miljoner.

Men så surt - ledarsidan inte uppdaterad i NSD.

Fick bassning häromdagen för att jag inte kommenterat den aviserade skattehöjningen inom landstinget. Så nu revanscherar jag mig och säger att Monica Carlsson förhoppning om att en kommande höjd skatt ska höja kvaliteten och ge höjda löner i kvinnodominerade yrken tror jag inte ett ögonblick på. En skattehöjning kommer - men dessvärre går den nog rakt ner i det svarta "regionhålet".

Den artikel som oroar mig idag är den om Totalt parkeringskaos - vid Sunderby sjukhus. Dit ska jag idag med mor.

Men först ska jag nu ta mig till jobbet. Börjar med ett privatbesök - en deklaration - sen blir det jobb bara till tolv idag - har nog timmar tillgodo - och klockan 13.00 ska vi vara på sjukhuset.

Klockan 17.00 är det SPA - fest men 5 (andra) tanter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback