Da Capo

Vilken morgon - massagefåtöljen har nu kompletterats med ett lapptäcksvirkat överdrag. Så nu har jag suttit och blivit masserad medan jag läst tidningarn. Massageprogrammet räckte inte till läsning av båda tidningarna - det finns väl en risk att det blir till att "tävla" med programmet och klara båda inom tiden. Eftersom jag läser tidningarna i två omgångar - först en snabbgenomläsning och så en repetetion är det fullt möjligt. Fast detta får väl undvikas.

Som extra bonus har jag lyssnat på Da Capo med Anders Eldeman. Nu hörde jag en del av det påväg ned från Arvidsjaur i söndags - men återupptäckten av de programmet var njutbart. Det blir ett lördagsmorgons nöje framöver - massagestolen i da capo och Da Capo.

Det fanns inga kioskvältare i tidningen - men väl ett och annat att kommentera. Som till expempel att en moderatledd kommun verkar tycka att det är en kommunal angelägenhet att låna ut pengar till idrottsföreningar. Men så är väl
kommunalrådet från Heden också? Vittjärvs IF får väl ställa sig i kön också - få se om den filen är lika gräddig? Som ni minns från gårdagens kommentar så har ju inte Boden råd att låta en barnfamilj i nöd ens slira på elräkningen utan ställde dem utan ström.

Nu måste jag dock dra till frukost - senast klockan 8 måste jag vara ute på Hotell Nordkalotten. Bland annat FRA-frågan och Regionfrågan väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback