Fel metod!

Det här är i alla fall fel metod. Men så handlar det ju om ett extrem parti på vänsterkanten mot ett extrem parti på högerkanten. Rättvisepartiet har försökt förhindra Sverigedemokraterna att genomföra sitt torgmöte. För vilket de i demokratisk ordning fått tillstånd. Vilket skit!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag måste för jag kan inte låta bli helt enkelt att kommentera dagens ledarsida i NSD och det Olov Abrahamsson skriver om Norrbotniabanan.



Han har en fin bild på projektledaren Kristina Falk som är oerhört kunnig i frågan vilket är helt naturligt.Trots det får hon förutom bilden inte dess mer utrymme i själva texten vilket jag tycker är märkligt och mycket synd.



Nej Abrahamsson väljer att tala och citera Peter Eriksson och skriva om allt annat än själva Norrbotniabanan, det tycker jag är fel.



Nu är det ju så att Norrbotniabanan är ett opolitiskt obundet projekt som sig bör, och som sådan så verkar alla(förhoppningsvis)för banans snara förverkligande för vår allas bästa och inte av egenintressen.



I stort så handlar det inte om att övertyga enskilda partier eller partifärger utan dem söderut om att vi i den här delen av landet faktiskt är fler än en enstaka och två i flock!



Vi bör fokusera på att informera och argumentera med dem som allra mest, de som sveper med handen över Norrbotten, precis som i väderleksrapporten över vårt så rika län i sitt oförstånd.



Det handlar om att få fler att inse de enorma utvecklingspotentialer/möjligheter vi har i denna del av landet, miljöfaktorer och vinster av vitt skilda slag.Samt inte minst påtala riskerna med om vi inte satsar på en väl fungerande infrastruktur i hela landet.



Norrbotniabanan har gått från att vara bra regionalt till att vara bra nationellt och allt fler inser nu även att det faktiskt är bra för hela EU!!



Varför kunde inte Norrbotniabanan i sig fått större utrymme på ledarsidan, varför valde man bort allt det viktiga på bekostad av att revirpinka, och det allra helst i ett partipolitiskt obundet projekt som är så viktig för oss alla?



Jag funderar..........

2008-08-06 @ 22:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback