Här fastnade jag

Här fastnade jag - dubbeltennisen. Först på radion någon gång vid 8-8 i skiljeset. Sen framför TV:n hos mor och far. Fast med facit i hand var det ju värt det. Minst silvermedalj!

Lämnde jobbet vid haltolv - tydligen mitt uppe i ett bloggande - förra inlägget skrev jag på jobbet men det låg kvar som utkast nu när jag öppnade. Förmodligen hade jag tänkt skriva något mer - men det är då borta nu.

Var hem till föräldrarna och drack tolvkaffe. Plus satt ett pass i massagefåtöljen. Sen drog jag till Boden och handlade på Kvantum. Skälet var att jag glömt plånboken hemma i morse - och det kändes som ett nederlag att först åka hem och hämta den och sen åka tillbak till stan. I stället låtsades jag att det var särskilt kul att åka till Boden. Var och jagade sängkappa också på Möbellind - men det var tji.

Jag sen har jag inte hunnit med mycket. Fixa upp två krokar i förrådet. Sett Karloline Klüft missa finalen i tresteg. Och nu ska jag ta reda på matvarorna - packa för surströmming i Kalix i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback