"Hög" som "låg"

"Hög" som "låg" - om man nu får uttrycka sig så - rik eller fattig - inför ålderdom och död verkar det drabba lika. Här är det "järnladyn" som drabbats.

Fast jag kan kan undra om dottern är fattig som skriver en bok så här om sin mor. Nu är den oläst för min del så om jag nu ska tänka positivt så är hennes syfte att lyfta demensproblematiken för att förbättra.

Apropå positiva tankar så sa KBT-terapeuten häromkvällen att vi har ca 60 000 tankar varje dag - och att de flesta är negativa. För att må bra ska vi medvetet försöka öka antalet positiva tankar. Att bränna av ett vacker leende mot sig själv i spegeln varje morgon lär bidra till det. Fast jag kan undra - min far sa till mig i dag att lockarna snott sig och stod rakt upp!

Frukosten aväten - dill inplockad till strömmingsflundror. Och andra morgonen i rad som nattpatrullen inte kommit. Det är tur att föräldrar bara har dem för tillsyn och inte för några akuta kanske livsuppehållande insatser.

Nu ska förmiddagen ägnas åt fortsatt pysslande med tvätt och städ. Sen blir det jobb ett par timmar på eftermiddagen och sen avresa till Arvidsjaur för möte i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback