Holm är störst!

Tack för det - expertpanelen delar min uppfattning att Holm är större än Sjöberg. Och definivit mer sympatisk. Sjöberg har i mina ögon alltid uppträtt som en diva. Även under hans aktiva tid hade jag svårt för honom. Var han i tassemarkerna för droger också? Eller var det efter och utanför hans karriär?

Fast ibland undrar jag om det är media som vill göra honom till det äckel-päckel han framstår som. Det är min blödiga sida.

Ska erkänna att jag var blödig när Stefan hoppade idag också. Inför hans sista försök på 2,36 lämnade jag TV:n och kom ut lagomt till radion i bilen för att höra att han rev.

Mycket  blödig - och liten -  känner man sig att hälsa på en vän som fått ena benet amputerat. Och som förmodligen fortfarande befinner sig i chockfasen. Inga problem och inga ledsna miner där inte. Och när jag DÅ tänker tillbak på den här sommaren har den inte varit den soligaste - men bra har jag mått mest hela tiden även om det varit för lite fest. Men både förståndet och båda benen har jag i behåll!

Och nu måste jag sluta - för nu är jag blodig i ordets rätta bemärkelse - för nu är det näsblod på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback