Hur har de lyckats?

För ovanlighetens skull kollade jag in TV-programmet i tidningen. Det råkades nu vara NSD. Och inget stämde. Jämförde vänstra sidan - sidan 46 - med programmet på sidan 47, Så vände jag på bladet då - sidan 48. Och den var från den 12 juli - liksom 47 och programmet när jag tittade bättre.

Min far - den gamle tryckeriarbetare på NSD - hade svårt att förstå hur det gått till. Fast han har förstås bara upplevt blytiden och "pappslöjden" som sättningen kallades en tid. Det digitala tekniken är oförutsägbar tydligen?

Såg för övrigt att Kurirens insändarsida igår åter hade gått tillbak till tiden före Mediahuset - med Kurirens gamla kontaktuppgifter. Huruvida det handlar om att det var bättre förr eller den digitala tekniken ska jag inte sia om - det har jag ju gjort tidigare.

Det tar på kroppen med FÖR långa dagar. Frågan är bara hur jag ska disponera dagen. Jag vill väldigt gärna lösa av Ulla på Nolia på eftermiddagen - men har svårt att hålla mig från jobbet på förmiddagen. Det är Luther som kräver att det ska produceras någonting hela tiden. Att "bara vara" är inte accepterat. Men kanske lite återvinningskörning och några ärenden i lugn takt får kanske bli förmiddagsjobb. En blandning av sött och salt som de sjöng på Skansen igår - en blandning av jobb och "nöje".

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Att samtala med folk på nolia det är att producera något

2008-08-06 @ 09:32:31
Postat av: Anonym

Ja det tillhör väl tjänstesektorn med inriktning på demokrati - kan jag tro.



Sen brukar det bli lite krasst praktiskt arbete också i form av kaffekokning och bära sopor.



Fast visst är det ett lustfyllt arbete - underbart att träffa så mycket folk.

2008-08-06 @ 10:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback