Inhibera Olssons studio

Ser i NSD att Pelle Lindblom kräks om han måste se ett OS-lopp till. Sjävl står jag gärna ut med flera - särskilt Wissmans final på 400 meter - något att se framemot.

Däremot skulle jag gärna se att (Rickard) Olssons studio skulle inhiberas. På bästa sändningstid - vid 22-tiden - då i alla fall jag behöver ett program att coola ned med så stiger fjanten in i rutan. Stiger föresten - kom på något fyrhjuligt fordon.

Inhibition är annars ordet som strulade till det för mig i går - och idag. Kammarrätten hade avslagit begäran om inhibition vad gäller obs-platserna. Normalt begärs en inhibition för att beslutet inte ska få verkställas innan prövning. När då kammarrätten beslutar att avslå begäran om inhibition så tolkade jag det som om det var grönt att fortsätta med nedläggningen.
  "Inhibition betyder att beslutet inte får verkställas" skriver NSD och skriver i samma artikel att Kammarrätten inte kommer att meddela inhibition.

Fast jag är glad att jag tolkade dessa juridiska spetsfundigheter på ett felaktigt sätt - det kan vara en indikation på att oppositionen får rätt i sin överklagan.

Även här en överklagan/prövning att glädjas åt.  Kan bara hoppas nu att Miljööverdomstolen faktiskt begriper att det måste få lukta lite runt ett jordbruk. Den här bonden har redan ålagts och vidtagit de åtgärder som jag kan anse rimliga. Nu är det dags att han lämnas i fred med sin verksamhet.

Lite morr på morgonen också - kan bara hoppas att värsta scenariot inträffar - att Fritz Olssons rivs och sen blir det inget av de storståliga planerna. Här visionerar förvisso blivande hyresgäster - men såg jag inte för ett tag sen att Norrporten i alla fall dragit åt sig öronen en aning?

Namnsdagsbarn idag är Bernhard och Bernt. Bernhard kommer jag inte ihåg någon men Grattis till  "Berntarna" Grahn, Tunë och  Westbrandt. Och alla andra Bernt som jag känner men som just nu inte dyker upp på "hårddisken".




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback