Still going..

Still going strong - Sonja Forsberg i Jokkmokk. Tidigare folkpartiets gruppledare i Jokkmokk och på den tiden en vagel i ögat på den då¨kommunaktive Kent Ögren. Många krossade han men Sonja mäktade han inte med! Såna pantertanter behövs. Här är det landshövdingen som får vad han förtjänar.

Och apropå Kent Ögren så får han Dagens ris i Kuriren. Kort koncist och en kompakt kritik: "Ekonomin är i botten. Sjukvården är inte säker. Patienterna drabbas. Glesbygden drabbas hårdast. Sjukvården är inte jämlik i hela länet" Och Ulla Svenssons uppmaning är: Avgå!

Lite  av luftvärnskanon över att Komposter ska kollas. Det är ju ingen som dör för att några bullar hamnar i brännbart - inga förbränningspannor förstörs - och utan tvekan är det brännbart. Sopsortering och kompostering är inte lätt - låt oss slippa en "stekpannedebatt" (gamla tanten som lämnat en stekpanna utanför contrainern och blev åtalad). Gör gärna en stickprovskampanj - men gör det med en positiv enkät som erbjuder hjälp med komposteringen till exempel.

Vad avser vädret idag är det 13 grader och fuktigt i luften. Kan hoppas att vi nu fått vad vi förtjänat i form av regn. Och ser att jag verkar bli bönhörd. Fast jag ber inte för egen del (jo det också) utan för BD-Open i helgen. Alla dessa fantastiska ledare inom ungdomsfotbollen är värda det.

För mig själv är den viktigaste uppgiften att komma ihåg idag är att leverera Thomas med tårtor - avskedsfika på BUF kanske det var.

Annars skulle jag önska att bloggen hade ljud (fast det kanske går att fixa). Då skulle ni får höra när min nya telefon med metallisk röst meddelar att: Persson Ulla ringer! Jag lärde mig lite igår - ringsignaler och lite annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback