Dagens ris till Länstrafiken

Kanke inte tillhör kutymen att dela ut dagens ris på Nyårsafton - men det gör jag i alla fall - till Länstrafiken. Helt urusel information det vill säga inte en rad om inställda turer.

Sara (inte mitt barnbarn) skulle åka buss ned från Haparanda idag. 11.20 var inplanerat men den gick inte. Och inte klockan 12. Och inte 14.10. Men inte inte en rad om detta och inte hade de svarat när Sara ringde heller. Hennes barn fick skjutsa henne upprepade gånger till busstationen bara för att få veta att bussen inte gick.

Själv mailade jag till Marianne Westin på Kuriren för att få deras hjälp. Svar fick jag från Marianne att hon just satt med luren ihand och höll på att ringa Länstrafiken. Men förmodligen fick hon inte heller något svar.

Men dagens Blåklint ska också delas ut. Den går till den yngling i 25-årsåldern som genast reste sig upp och lämnade plats till Kerstin och mig i den lilla trånga hall som hölls öppen på busstationen. Två gånger - för när vi hade varit ut och kollat fel buss och kom tillbak så reste han sig igen och lämnade plats.

Svensk var han inte - men av dialekten att döma möjligen norrman. En gullig en!

Och mor och far har haft telefonluren på "sniskan" men just när vi kom hem hit så såg jag hemtjänsten komma. Så nu har vi kontakt och allting verkar okej.

Och till er alla - sug ut det gottaste av 2008 - vem vet vad 2009 bär i sitt sköte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback