Duntäcke till folket

Ska jag gå till val på - duntäcke till folket. Efter gårdagnatten när jag gled i golvet har jag nu sovit underbart invirad i mitt nya duntäcke. Hade glömt hur skönt det är.

Och apropå dun så behöver man inte precis vara prinsessan på ärten  för att det ska ömma efter en sån här behandling. Jag har ju skrivit om honom förr - Lennart Secrédeus (vars namn inte är det mest lättstavade) - som vad jag förstår vann provvalet men ändå inte återfinns på listan.
Valet som försvann kallar Kurirens ledare det.

Det blir spännande att följa - det kan ju vara så enkelt att han inte förväntas stå bakom det eu-program som Kd  - liksom vi i folkpartiet -  säkert ska anta. Viktig princip att första fastställa program och politik - och därefter fastställa listor. Viktigt - åtminstone så länge vi har kvar nuvarande partiorganisation med dess demokratiska spelregler. 

Intressant också att Kd tydligen valt att genomföra provvalet med representativ demokrati. Måste väl nästan vara typ ombuden till landsmöte/kongress/stämma som varit de som haft rösträtt. Själv tycker jag nog att det finns stort värde i att varje medlem verkligen själv kan utöva sin makt - men spännande att se vad kd:s motiv varit. Krasst ekonomiska??

Trösterikt idag att Kurirens horoskop hävdar att ingen arbetsuppgift är för stor för oss Vädurar! Till att börja med kan jag utifrån de utgå från att sparkturen över "prärien" kommer att gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback