Föga hopp

Torbjörn Lidberg ställer hopp till Kent Ögren - om Harads vårdcentral. Nog en svagt halmstrå att hålla sig i. Men Torbjörn kan ju börja med att uttala sig stöd för Jens begäran om att frågan åtminstone ska tas upp i landstingsstyrelsen.

Torbjörn Lidbergs hopp var de sista jag läste i tidningarna - därav var det i färskt minne.

Började annars med et t glädjande Sticket där Haparanda tilldelas heder och Vellinge skam - med anledning av att de tar emot flyktingar respektive inte gör det. Sticket med rubriken Hellre rik på heder än pengar finns naturligtvis inte ute på nätet än - varför mobbas alltid Sticket med att komma ut sent? Det var samma med Noterat på sin tid?

Vare sig glädjande eller hoppfullt är Anders Manstens kommentarer på Marias inlägg i gårdagens Kurir om chefs och ledarkulturen inom Luleå kommun. Men dessvärre finns det anledning att tro att det ligger en hel del i både Marias inlägg och Anders kommentarer. Det finns belägg för att det utvecklas informella kulturer både på hög och låg nivå. Och är det hög nivå = chefer och ledare - så får det förödande konsekvenser för både brukare och personal. Men hur komma åt det? Visst Anders har rätt - det behövs många fler som Maria - och vår uppgift måste vara att stötta dem och se till att de inte mobbas ut!

Nu måste jag dock dra till frukost för annars kanske far tycker servicen var bättre på Fyren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback