Före 2010? Knappast!

I PT är det lite mer utförligt från Mats Odells Pressfika. Han säger sig vilja ha ett beslut - men troligen blir det inget före årsskfitet. Dock säger han inte vilket årsskifte . men slutklämmen är läsvärd. Där slår han fast att regionfrågan är komplicerad och kräver omfattande utredningar innan slutgiltigt ställningstagande. Vilket väl gör det troligt att årsskifter ligger efter 2010?

Nu ska jag strax sluta och åka och hämta far från Fyren. Så får jag återvända till staden för inhandling och så småningom jul-öppet-hus på expen. Törs knappt skriva någon öppen inbjudan för anmälningarna har bara ramlat in - men finns det hjärtrum så finns det stjärterum sägs det ju.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om att hämta pappa från Fyren. Tack för att vi fått låna denna pepparkaksbruna man med glimten i ögat! Men jag tänket tjata, kan man verkligen inte fundera över om man inte skulle kunna göra det möjligt att adoptera en gammal tant eller farbror?

Så många jag velat kidnappa och som inte varit omöjliga men man gör ju inte så...helst inte.

Vi kan adoptera barn men tänk, ja bara tänk så många goa gamlingar som inga anhöriga har. Tänk att få låna en utav dessa och få skämma bort, med mjukt ullig morgonrock och frukost på sängen. Att få vakna upp före, ursäkta f-n på morgonen till nykokt kaffe. Att ha någon som sitter vid köksbordet och löser korsord eller bara stilla snusar under sin filt som man får väcka med en kram. Både jag och min son vill adoptera en " gamling" och jag undrar, finns det någon som på eget bevåg till bli adopterade och kanske som allra mest, bortskämd, för det är precis det som våra gamla behöver.....



Varm julekram fr. pissnyld Ylva som inte ger upp just denna adoptionstanke, för tänk, bara tänk vad gott och bra det vore...om...

2008-12-19 @ 20:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback