Lika barn - "tok" till vänster och höger

Edwardssons krönika börjar förtjäna att hänföras till tokhögern. jag har kommenterat hans krönika tidigare och skriver man om riksdagens oppostion som "tokvänstern i Stahlinsällskapet". Jag förmodar att det ska vara någon slags travestering på Sahlin och Ohlys kommunistiska förflutna - men särskilt seriöst är det inte. Och ungefår lika roligt som när några ledande moderater här i länet gång på gång upprepar det egen tillverkade ordet "socialkleptokratiska" som beskrivning av socialdemokratisk skattehöjarpolitik. Kanske roligt en gång - i talspråk.


Och om Mona Sahlin och gänget benämns som "tokvänster" då undrar jag vad vi ska kalla dem som tillhör kommunistiska partiet - som denna Jan Englund.

Det finns inget som helst försvar för det som sker på Gazaremsan i dessa dagar. Men det finns förklaringar. K-A Johansson tycker i en insändare i NSD att protesterna mot Israel är näst intill obefintliga - som vanligt. Ja - och som vanligt nämner inte Johansson heller den terror och de självmordsbombare som utgör vardaglig oro,  vardagligt hot och vardagliga terrorhandlingar fmot Israels befolkning.

Palestinagruppen i Luleå framhåller i en insändare att "områdets befolkning i ett demokratiskt val röstade fram den islamiska motståndsfronten, Hamas, till makten" Det gör också Jan Englund i sitt debattinlägg ovan - och han har dessutom mage attt förvånas över att Israel inte accepterar Hamas.

På vardagsspråk kan man säga att det sällan är ens fel att två träter. Och kom ihåg att även Hitler kom fram genom demokratiska val! Mycket hade sett annorlunda ut i världen - inte minst runt israel - om vi andra vägrat acceptera honom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback