Men hallå - svårt att förstå

Har svårt att förstå att det kan bli för lite mediciner och man följer Apotekslistan. Det borde ju vara tvärtom - för där finns ju kvar - i ett helt år - även mediciner som ställts ut? Risken borde vara FÖR många piller.

Apotekslistan är bra och ett himla stöd när jag ska hämta både till far och mor. Och understundom något litet piller till mig själv också. Men visst blir det lite krångligare när det kvarstår ett antal utbytta recept - och dessutom finns flera av samma utställda av olika läkare.

Men det borde ju vara hur enkelt som helst att bara med ett knapptryck dra tillbak recept som inte gäller längre.

Svårt att förstå är det också hur det helt plötsligt släpps nya biljetter till Matteifestivalen? Tog ju slut med en gång. Något krystad förklaring om biljetter som var avsedda för utländska gäster men som kommit tillbaka tack vare sponsorer. Kan bara hoppas att det inte är något fult försäljningstrick som ligger bakom? Får väl ställa Peter mot väggen vid tillfälle. Skämt åsido - hoppas att fler entusiaster får biljetter nu - själv ska jag inte gå - eftersom jag pysslar med annat då. Fast jdet bor man väl - kul att det gått så bra för Jens gamle baskettränare.

Daniel har namnsdag och gratuleras. Många känner jag - men Daniel S i Klippan och Daniel C - också skåning men numer i Stockholm. Och så Thomas Daniel förstås. Nu är det hal is igen - glömmer säkert någon nära mig. Men kan inte kräva att "hårddisken" ska gå på högvarv redan tio i sex.

Och snart kommer flygtaxin. Gamle far sa med ett leende att det var skönt att jag skulle bort - så de skulle få lite frid. Och slippa havregrynsgröten!

Ha en god dag - njut av nuet. Hör av mig ikväll. Några hekto fetare för vi ska vara på LRF med egen restaurant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback