Från nattens mörker

Lite från igår. Var med far till Fyren - avdelning 4 och bland annat Ylva Mjärdell - fast hon var inte där. Det var däremot Soili -  en fantastiskt trevlig person som liksom skrev in far.

Och sen kom en sjuksköterska och en arbetsterapeut. Och blir vistelsen bara hälften så bra som det verkar kommer nog både far och jag vara nöjda.

Fast när det gick så bra - så gick liksom luften ur mig - halvsex somnade jag på soffan framför TV:n - en timme var det meningen - men jag vaknade vrålhungrig klockan 01.15.

Lite riskakor med rostbiff - och lite kollande på nätet.

Och sen somnade jag om och sov till halvfem.

Och så ska ni få veta varför jag inte bloggat. För när jag gick in på bloggen så fanns där en reklambanner, Ett tatuerat mansbröst med budskapet att "klicka här så hittar du din drömadress". Trodde förstås att jag verkligen drömde - eftersom jag köpt mig fri från reklam. Men den var kvar även sen jag gnuggat ögonen. Och när jag försökte logga in så stämde inte inloggningsuppgifterna.

Men nu är allt i sin ordning igen.


Fast oordning egentligen - för trot eller ej - TV4 riks har ringt mig och vill att jag ska delta i ett debattprogram i morgonkväll - om Supernannyn. Jag ska faktiskt nej - men hon skulle ringa en gång till på eftermiddagen om planerna på debatt går ilås. Så nu är jag utsatt för övertalning av mina partikamrater. Den som lever får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback