Morrn!

Igår fick jag ett mail skickat 10.51 med rubriken "morrn" - nu känner jag mig likadan som först nu kommer in och önskar God Morgon.

Det spelar tydligen ingen roll vad jag skriver - bara jag skriver. Ska jobba hemma idag så jag tjuvstartade innan frukost och fick iväg 16 mail - de allra flesta i tjänsten.

Sen gick jag i godan ro och åt frukost - det kändes precis så rofyllt som när jag lagt ut mitt första morgoninlägg på bloggen. Men det hade jag ju inte.

Tyckt till hade någon på mitt inlägg om högre/lägre ränta. Med Illa dold skadeglädje försökte vederbörande koppla ihop nyliberalismen men folkpartiet. Tyvärr kunde jag inte länka i kommentarrutan - men här är
Googles svar på funderingen. Med tanke på finanskrisen, lågkonjunkturen och hur den kan och ska hanteras borde folk välla in både från höger (nyliberalismen) och vänster (socialism, kommunism) ocgh bekänna sig till socialliberalismen.

Om vädret kan man alltid skriva - idag är det riktigt favoritväder. 18 grader kallt och fullständigt stillastående luft. Bara så ljuvligt!

Mer lågtryck och storm  förefaller det dock vara inom s-partiet. "Dolt hot" säger Gunnar Selberg centerpartist sig ana i brevet från Kent Ögren till Kenneth Stålnacke. En snäll tolkning - tydligare kan det inte sägas - rätta in er i leden - annars blir ni utan det mesta.

Mest märkligt är ändå att Kent Ögren väljer att underteckna med just landstingsstyrelsens ordförande. Om något är väl detta verksamhetsfrågor som INTE styrelsen ska syssla med enligt Ögren. Fast å andra sidan handlar det ju om att ta ned NLL skylten i Kiruna - eller i alla fall hot om. Som jag skrev om i inlägget Skyltmakare Ögren. Då var det Harads vårcentral - en fråga som för övrigt Anders Mansten och Kerstin Hübinette skriver om idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback