Släpp snuset fritt - det är vårt!

Ledaren i Kuriren gör idag en uppföljning av handelminister Björlings utspel om snuset. Ja hon Björling får nog ta till lite extraordinärt om någon ska känna till henne innan mandatperioden är slut. Visst utsågs hon till mest anonyme minister - och faktiskt måste man erkänna att konkurrensen är ganska hård där. Är inte hundra på att jag skulle klara alla.

Och visst är det hyckleri att snuset inte ska få passra gränserna - det finns mycket annat både onyttgt och osunt som får passera. Och det är väl bara att konstatera att det var dåliga förhandlare när vi gjorde upp det.

Och OA han ägnar sig åt lågkonjunkturen och kräver åtgärder från regeringen. Ids inte söka länka den för den är förstås inte på nättidningen förrän i morgon? Hörde för övrigt på TV i natt att det från "säkra källor" sägs att regeringen presenterar ett åtgärdsprogram om 15 miljarder som ska presenteras nästa vecka. Och i Stockholm ska man satsa ofattbara 20 miljarder! Kan bara hoppas att de vet vad de görm - för oss vanliga dödliga känns det lite utopiskt det som händer. HUR kan det bara bli så här över en natt? Och frågan är hur mycket som är själv uggestion och lite självuppfyllande. Jag tror ju norrbottningarna känner sig lika krismedvetna - eller lika litet - som övriga befolkningen. Och ändå påstås vi ju vara ett ljus i mörkret. Frågan är också hur en sån domedagsrubrik som den i NSD idag - En stålstad i gungning - påverkar. Hur många stoppar tillbak plånboken i fickan - och bidrar därmed till att förvärra krisen?

Klart för avgång - mot jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback