Snöhörd

Nä - jag är inte kvar på jobbet - som rubriken var på mitt senaste inlägg. Dock hade jag nog kunnat bli insnöad där om jag stannat ltie längre.

Vi som önskar en vit december har verkligen blivit snö-hörda. Det var plums efter tidningarna i morse - halvfem. Nog så blöt kändes den dock - kan hoppas på några fler kallgrader.

En bild mer än tusen ord bekräftas varje dag. Illustrationen på ledaren
Övertro på politiken visar tydligt att man inte är bekväm med att umgås med varandra - eller är jag verkligen färgad av vad jag vet?

Här i alla fall ett gäng politiskt tillsatta nämndemän som jag tror går i takt med allmänheten - lagmannen ville fria i Vojakkala målet men blev överkörd av nämndemännen.

Och i Gällivares kamp för skidgymnasiet tar de Marcus Hellner som vapen - visst kan vi under dagen få se hur vasst det vapnet är?

Och Olle Lindström han kan hämta argumenten hos Karl P när han ska bemöta Bodenssossarnas nya skoloffensiv - vars viktigaste "kunskapsinslag" tydligen är att servera frukost. I Luleå tycker sossarna nämnligen inte alls att det här är viktigt utan har avslagit flera förslag i den riktningen.


Själv ska jag nu bana ny väg - trampa upp en gångväg där vi fortfarande efter 20-25 års löften saknar sådan. Dagens höjdpunkt är annars att jag ska fara till Älvsbyn och uppvakta Folke Öberg som fyller 80 år. Han fyllde för övrigt i onsdags men firar idag. Det tycker jag han gör rätt i - Luciadagen - han har spridit mycket ljus med och för de liberala ideérna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback