Vad säger man?

Vad säger man idag? Ja God Jul till er alla förstås.

Själv har jag haft en natt av dryckenskap - har pimplat i mig en 1,5 liters flaska med läskeblask. SÅ törstig - och låtsas inte förstå varför.

Men det var väl en konsekvens av "tuppjuckande" igår både med pepparkakor (massor) och provsmakning av skinkan. En fet jäkel den sistnämde - hälften får skäras bort - men god var den.

Apropå "tuppjuck" så måste det drabbat både kommunalrådet Olle Lindström och ansvarig redaktör för Kurirens insändarsida idag. Vem i herrans namn är
Lars-Erik Björklund som åberopas i Olle artikel? Mig veterligt måste det vara denne man som avses - här besökande storregionkramare Hansens blogg.

Men gubbjäkel - kan jag inte annat än tänka och skriva när jag läser om påvens tal om homosexualitet. Borde han inte istället ägna kraft åt att förgöra och garantera att katolska kyrkan nu är befriad från den omfattande pedofilihärva som uppdagade för något år sen.

Vi har ställt in havregrynsfrukosten idag - men nu ska jag gå ned en sväng och se om jag ska göra några "grov" insatser innan jag sätter på fina kläderna - ska söka något med god plats för magen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback