---------

Vissa dagar vill jag inte alls skriva. Det börjar ofta med att jag inte vet vad rubriken ska vara. Vet jag bara det så sätter fingrarna liksom igång.

Nu går det inte att publicera ett inlägg utan rubrik - men nöden har sina egna lagar. Därav -------

Moderat är jag idag - fast bara i baken. En blånad - dock ganska ljus - kunde skönjas på baken runt svanskotan. Ett resultat av mitt platta fall i lördags. Huvudsvålen får dock frisören inspektera idag.

Lite moderat - åtminstone moderatledarblå - är jag också i denna fråga. Att komma med en retroaktiv lagstiftning på detta sätt tilltalar mig inte. Fast jag är lite folkpartistisk också i denna fråga. Min omtanke och önskan om en generell sjukförsäkring med tillräckligt hög ersättningsnivå för att göra dylika försäkringar överflödiga ser ju gärna att det blir så i framtiden.

Fast när jag skulle länka till ledaren fanns där bara det här interna meddelandet om att artiklarna inte var redigerade. Spännande att se vad som läggs ut under denna
länk senare idag.

Det här är ju ett fenomen som är livsfarligt i fel händer - mina länkningar förändras innehållsmässigt när tidningen går in och rättar.

Rätta tänker också EU göra. En ny vinkling för de privatpraktiker som av landstingets i Norrbotten förvägras att överlåta sin praktiker eller att ens anställa nytt folk då läkare går i pension. Men till Kent Ögren kan jag nog bara säga - skrattar bäst som skrattar sist. Vare sig EU eller den nuvarande regeringen kommer att applådera att DU ska avgöra vilka patienter som Kvartersakuten, doktorerna Hassler med flera ska ha.

Och detta är inte jag. 

Valter Lindh sliter sitt hår i NSD. Ska bli spännande att se upplösningen av detta. Är centern i Kalix verkligen beredd att sälja sin landsbygdssjäl för de taburettposter sossarna lämnat till dem? Nästan läge för en vadslagning - för om de nu hoppar av skolnedläggningarna - blir de utslängda då? Av Robert Forsberg - och vad gör han i så fall med sina egna demonstranter?

En annan centerpartist - Camilla - har skrivit en bra artikel om Fritz Olsson husen. Här kan vi ha en av anledningarna till den dåliga behandlingen av det kulturarvet.

Om ni tycker att jag är långrandig och tjatig på morgonen så beror det delvis på att jag inplementerar en ny kultur i mitt liv. Att inte komma till jobbet före klockan 9. Att inte duscha, borsta tänderna och göra andra morgonsysslor i 140 knyck.

Och nu är klockan  fem i åtta - så lyckats har jag.

Höres.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Bra artikel??? ja-----Ja.

2008-02-04 @ 17:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback