Aldrig på en söndag?

Det verkar som om Jokkmokks marknad äger rum 7-9 februari. Alltså inte på söndag. Har det verkligen varit så tidigare? Har bestämt för mig att jag varit dit just en söndag.

Att det däremot inte är nu i helgen som jag trodde är solklart bara jag tänker efter. Det ska vara helgen efter första torsdagen i februari - och då blir det nästa vecka.

Själv läste jag tidningarna vid halvsextiden och har sovit en stund sen dess. Så jag minns banne mig inte om det var något som retade mig.

Får väl bli en kort vandring på nättidningarna och så får jag återkomma om något pockar på.

Annars ska jag hålla span på Kalles Bud - vars bil står på gaveln av huset. Kan det vara någon av min grannar som ska flytta? Någon av de 3?

Det ska väl bli bättre med grannkontakterna nu när det ska jobbas mindre - kan jag hoppas. Nya grannarna Rakel och Bengt har jag faktiskt träffat ganska mycket. Bosse ovanpå stöter jag på vid garaget ibland. Men Eva och jag har helt olika tider så henne ser jag inte ofta. Det sista jag hade ihop det med henne var att jag nyttjade hennes före detta man som skjutsade mig till mor då hon låg blödande på golvet.

Jag har fallit igen - för att skicka efter. Rationellt och bra för lite linnen, sockar, shorts, strandklänningar och annat. Allt som jag behöver i ett svep. Men nog är det en del som inte riktigt ser ut som på bild och som jag skulle vilja skicka tillbak. Frågan är bara om jag gör det? Det är här det billigare priset äts upp. Fast framöver kanske jag kan få tid att gå på affärer och nypa lite.

tvätta lite kläder ska jag i alla fall göra. Så måste jag arbeta bort den där "jag-måste-iväg" känslan som jag får när jag stiger upp.

Tyvärr måste jag och jaga 2 bingolotter till mor och far - fast det behöver jag inte alls för plötsligt kommer jag ihåg att jag köpte dem i går eftermiddag.

Då ska jag träna att vara hemma en heldag med avbrott för tolvkaffet förstås.

I eftermiddag ska det då bli att sätta mig i lilla läshörnan. Två böcker av Ulrika Wallgårda väntar - presenter från avgåendet.

Jag hörs av


Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Ha en jättebra lördag! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback