Bättre tankar

Bättre tankar ska vi komma på - vi Vädurar. Genom en ny kontakt bryter vi vår isolering, om vi ska tro horoskopet i Kuriren idag.

Gärna ny kontakt - men idag ska jag verkligen isolera mig - med tvätt och klädgenomgång. Lite sopsortering ska det nog bli också. Kanske genomgång av en och annan låda.

Här måste börjas planeras för flytt!

Camilla delar första sidan med misstänkt fuskande företag i NSD. Medan Kuriren toppar med Seger för avskedade. Jag måste säga att min bild var att facket gick bakom ryggen på sina egna medlemmar och gjorde upp med arbetsgivaren. Så jag gläds åt deras seger i tingsrätten.

Anders krönika är underhållande att läsa. Någon gång ska jag få tid att skriva en personlig lista av minnesfragment. För det är ju som Anders skriver - det ena minnet associerar till andra och leder vidare. Jag gjorde ju faktiskt ett sommarprogram i radio norrbotten för många år sen - det blev en så där resa i barndomen med hästar och grannar jag minns. Ungefär. Fast en och en halvtimme långt om jag minns rätt - så det hanns med en del.

Och fällan att undvika idag blir väl att inte fastna i något brev, kort eller annat som skickar iväg en på nostalgitripp. Det är alltid faran vid lådrensning. 

Så jäkla SURT - först hittade jag inte NSD:s reportage om Camilla - det som till och med var på ettan i papperstidningen.

Sen så finns inte Anders krönika heller ute på nätet. Har till och med googlat - för ibland hittar man länk där trots att sökmotorn på egna tidningen inte orkar få fram något. Men idag blev det NOLL resultat.

Inser att länkningen blivit något konstig - citerar från Kurien men länkar till NSD. Och reportaget om Camilla kan jag undra om det inte varit i en tidigare utgåva av NSD?

Men jag höres här senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback