Dramatik och flyt

Har minsann inte hunnit tänka på att skriva idag. Karin fick akuta problem med magen och vi fick ordna liggande sjuktransport till henne. Och inlagd har hon blivit fick jag veta för en stund sen.


Och man lär sig varje dag - och förvånas. Egenavgiften för sjuktransport - 100 spänn - går inte att betala med kort. Och varför då då måste jag fråga mig?


Och varför är ambulandstransport gratis men sjuktransport kostar? Skillnaden kan vara hårfin. Hade jag vetat att det bara skulle komma en bil med en man - trots att det var beställt och bekräftat att de skulle komma två för att klara båren så hade jag väl ringt efter ambulans istället. Nu fick hon plågas helt i onödan.

Och sen var det min tur. Att besöka Kvartersakuten för vaccinering. Plus att jag hade några frågor till min doktor. Och hur skulle jag komma i kontakt med honom? Och tänk han hade återbud kl. 14.20 idag som jag kunde få ta. Och medan jag inbokas på den tiden kommer en annan syster och meddelar att han har en tid klockan 10.40 också som blivit ledig - alltså inom 5 minuter.

Så det flöt som på - inte gjorde vare sig sänkan eller vaccinering ont heller. Möjligen vaccineringen i plånboken - 460 spänn trots att jag bara behövde en påfyllningsdos av någonting.

Nu ska jag avsluta dagen här - har blivit lite överdrag - men nu har Thomas kommit och håller ställningarna.

Så nu ska det frossas i bruna bönor med fläsk och korv. Och semlor med varm mjölk. Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback