Ense med folket

Ja - jag såg faktiskt schlagerfesten igår. Inte så långt och plågsamt som det brukar kännas. Möjligen är det - eller så är det ju - omgjort i upplägget.

Det ar kortare och kärnfullare än tidigare.

Nå jag ringde absolut inte men hade ändå en egen önskelista. På den fanns inte Christer Sjögren med - det enda som tilltalade mig med den låten var titeln.

I motsats till
Bengt Urban så stördes jag av färgsättningen på Sjögrens framträdandet. Det bröt för mycket med den äckliga turkosa färgen mot gråa Christer.

Att ung, liten, gullig och klämkäck Amy skulle vinna var det väl ingen tvekan om - och jag har verkligen inget emot det.

Istället för Christer hade jag velat ha Michael M. Velvet var ganska okej också - men jag misstänker alltid effektsökeri när "tjickerna" håller på att falla ut.

Och inga opinionsmätningar som stör tillvaron - är det så att det blivit lite sällsyntare?

Nu ska jag slå in presenterna i snygga paket. Ska överraska med att det varken blir tomtens tråkiga bruna omslagspapper  eller hjärtmönstrade pappret från 80-talet.

Vi ska träffas klockan 12 - klockslaget för kaffe för att inte bryta vanan. Och sen åker vi till Alvik på eftermiddagen. På 8-års kalas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback