"Gyllne morgon"

fast precis tvärtom. Mors nya telefon verkar inte ladda - och när den väl gick i gång så påstår den att jag ska sätta i Sim-kort - endast nödsamtal tillåtna. Och som lök på laxen höll den på att skrämma livet ur mig genom att skälla som en hund - två skall. Och så tystnade den - och så kom två skall till med jämna mellanrum.

Och inte nog med det - när jag kom körande landshövdingevägen så hade man isskrapat gallringsvägen och lagt en riktigt hög barriär på landshövdingenvägen. Fick hjälp av en förbipasserande att inse att det nog inte var någon idé att försöka forcera den med min lilla låga bil.

Märkligt; inte en traktor vare sig syntes eller hördes. Förarna verkade ha tagit förmiddagsvila. Konstigt hur det kan vara när man kommer ut på landet så här. I stan står de minsann både med traktor och sop och tar bort direkt.

Själv fick jag kryssa mig på gång- och cykelvägar för att sen nå Bomvägen.

Det vill ju till att gamlingarna som ska ha hemtjänst inte är i nöd. Eller att det är någon infarktpatient som ska hämtas.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

då får vi hoppas att lokalblaskans rubrik i morgon inte är "känd fp-kvinna kör olagligt.."

2008-02-21 @ 17:09:14
Postat av: Ylva Strutz

Det är det som är fördelen med att vara före detta - nu kan jag sitta på krogen och pussa vem tusan jag vill utan att det kan bli rubriker.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback