Huka er - vi laddar om!

Erland och jag - fast inte tillsammans. och inte i samma fråga.

Erland riktar nu sin verbala kanon mot Stefan Tornberg. Det är han som rår för det - att Erland inte fick bli gruppledare. Blir lite dubbla budskap att Erland hävdar att han själv lämnade politiken - men ändå skyller på Stefan att det blev som det blev det vill säga att de gjorde klart redan före valet att det var Camilla som skulle vara gruppledare.

Det var då Erland hoppade och strök sig från listan - hur frivilligt det var kan jag undra. Dock är det bara att önska Erland lycka till med partibildandet.

Fast i ett annat ärende hoppas jag få stå på barrikaderna med Stefan. Det är ju fullständigt barockt förslag som regeringen kommer med (förlåt ska utreda var det visst) - att kärnfamiljen inte ska få återförenas om en av föräldrarna fått flyktingstatus i Sverige. Gärna hårdare regler  - bostads och försörjningskrav -vad avser  fastrar, morbröder, föräldrar - men klart att barn och föräldrar måste få återförenas även om de inte klarar sin försörjning från första dagen. Som en valaffisch för kd - Värna kärnfamiljen! Faktiskt!

Kul för övrig att vara sams med Kurirens ledarsida i frågan. För övrigt tror jag bestämt att sonen reserverade sig när frågan diskuterades i folkpartiets partistyrelse. Det hedrar honom!

Nu hinner jag inte mer - i mitt lugna liv hinner jag inte med särskilt mycket på morgonarna heller. Har i alla fall konstaterat att med viktminskningen går det inte bra. Så nu har jag faktiskt kollat och jag har ätit två poäng för lite per dag ganska länge tror jag. Fast i min värld är det fortfarande svårt att tro att man inte minskar i vikt för att man äter för lite - men så säger läran hos viktväktarna. Det är väl värt ett försök i alla fall.

Hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback