Inget att göra åt

Vädret alltså - jag upptäckte just att det är 4.5 grader varmt. Det enda positiva är att det möjligen hinner tina bort snön från min bro - har inte riktigt orkat med att borsta bort snön - det är inga rörelser som mina muskler gillar.

Det här gillar jag inte heller - att folkpartiet dippat i Demoskopen. Men kan ändå inte låta bli att skratta. Dels för att man drar såna långtgående slutsatser av ett enda dipp i en enstaka mätning. Och dels för att Anders Jonsson i rubriken funderar om
folkpartiet ska visa upp några nya idéer - men krönikan handlar om en debatt mellan Tomas Östros och Anders Borg.

Det finns ju en del moderater som tycker Anders Borg är för lite moderat - det kanske är det som finns på Jonssons `mänskliga hårddisk?

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Det är inte bara moderater som känner stort svek och missnöje med skattehöjningar och förslag på nya skatter som kommer från finansdepartementet i en aldrig sinande ström. Hela tiden är det bensin och diesel skatten som höjs nu flaggas det för en ytterligare höjning med 70 öre per liter dessutom föreslås att en kilometerskatt ska införas på lastbilar och släp- vagnar. Detta kommer att drabba oss här i Norrbotten hårdast för det kompenserar åkeri- företagen med höjda fraktkostnader det kommer att fördyra precis alla varor och tjänster. Det kommer oxå att innebära krav på lönehöjningar som i sin tur innebär stor risk för att inflationen ska skjuta fart. Detta bara för att Fredrik Reinfeldt fått för sig att han ska leka miljöpartist men som jag ser det så är det i stort sett uteslutet att alliansen vinner nästa val. Mycket beroende på alla svek som allians regeringen stått för under senare tid och där udden har riktats mot de lägst av -lönade liksom mot de som är sjuka i valet lovade moderaterna de att de lågavlönade skulle prioriteras på vilket sätt har det skett?

2008-02-10 @ 19:05:14
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Känner du ingen som helst oro Ylva efter alla skattehöjningar och pålagor? Är jag ensam om att känna mej sviken och bedragen av Allians regeringen när det gäller skatte uttaget och höjningarna av bränslepriserna? Det är ju ett dråpslag framförallt för de som bor i den Norrbottniska glasbygden är detta förödande.

2008-02-12 @ 06:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback