Ja, se denna blogg

Den bråkade nu när jag skulle in - men här är jag. Och inser att jag inte skrivit av mig sen klockan 13.

Jodå - jag drog till Apoteket - Kvantum och Apoteket. Första Apoteket blev inget besök för det fanns inte en parkering.

Så tillbak till jobbet - och några små grejor. Flygtaxi till onsdag och ett utskick via kontaktregistret.

Sen solarium och då ringde förstås mor först och Thomas sen. Lite besvärligt att lätta på locket och hitta telefonen.

Thomas ville åka med till Sunderbyn för möte på Kråkbergsskolan. Körde honom runt på en visning av Sunderbyn - och Bärigården som han påstod sig inte riktigt veta av.

Till mor med varorna - Gammelstad och returnerade paket - och sen hem. Vart kvällen tagit vägen vete vår herre. I alla fall är det enda vettiga jag gjort är byte av glödlampa på toan.

Regeringen med Rainfeldt i spetsen har backat om förbudet mot de privata sjukförsäkringarna. Förutsägbart nog tycker Mona Sahlin att det är ett svaghetstecken att regeringen lyssnat till kritiken. Förvisso tycker hon i sak att ändringen är bra men..

Ja, ja dessa politiker!

För övrigt har min idol Sanna Kallur fått alldeles för lite uppmärksamhet för sitt världrekord. För lite uppmärksamhet har också Gerd Niemi fått som fyller år idag. Vilket hon nogsamt kommenterat på ett tidigare inlägg idag.

Nu har jag sökt efter "naken Gerd" som en galning i mitt bildarkiv. Jag vet hon finns men hittar henne inte.

Hittade mig gjorde däremot en tjej från Västerås som enligt mailadressen jobbar på ett stort och framgångsrikt företag. Vad hon ville mig - hon ville ha svaren på den ordrebus (eller vad det nu heter) om kryddor som jag lagt ut på bloggen för länge sen. Därav rubriken - ja, se denna blogg - där får man oväntade kontakter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback