Jämställdhetens baksida

Förr var det nästan otänkbart - att tjejer/kvinnor gav sig på varann. I alla fall på detta sätt som nu börjar vara - om inte vardagsmat så ändå alltför ofta förekommande. Det är ju faktiskt inte nödvändigt att ta efter pojkarna på så här "sjuka" områden.

Nu verkar det tack och lov inte vara SÅ allvarligt med tjejen som det lät tidigt i morse.

Fingret slant - som de brukar säga de som avslöjats med att surfa på porrsidor. Det här kan låta som en lika dålig bortförklaring men är faktiskt sann. Tyckte först det var en kul grej - fast det kan ju vara en tokig jäkel också så man kanske inte ska skämta om det. Annars borde ju problemet bedömas urifrån hur vacker naken-mannen är.

Kan ju undra om det faktum att jag vecklar ut min lekamen tämligen lätt klädd här hemma på bron drar ner attraktionsvärdet för övriga lägenheter.

Nisse undrar i en kommentar (2 kommentarer) om jag inte är orolig för alliansens skattehöjningar på bensin. Jodå - men den oron behöver så många ord att den kanske inte lämpar sig för bloggen. Vi får ta dusten med Barbro W när hon kommer den 21 - även om det inte riktigt är hennes bästa områden.

Här har vi ytterligare bränsle till den brasan. Glesbygdsmackar hotas inte bara av priset utan också andra krav.

Men det finns ju en del hus - jag nämner inga namn - som gläder Nisse istället. Och att tivolit ska få flytta från södra hamnen - utom på Luleå kalaset lär väl också höra till Nisses glädjeämnen idag. Det kan nog inte vara SÅ kul att bo i Tutti Fruttihusen när karuseller och gungor gnäller och tjuter.

Det var förtvivlat mycket i tidningarna idag - tog tid att komma igenom. Så nu nalkas avresetid väldigt snabbt. Störd har jag också blivit i min koncentration av TV och radiofolk som suttit i morgonsoffan och tjattrat - högljutt. Högljuddast av alla Elisabet Höglund - som definitivt inte tillhör mina favoriter. Som vanligt hade hon den enda sanningen!

Hör av mig från stan

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Har du nu sagt A om skatterna får du allt säga B också

2008-02-12 @ 09:02:20
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Jag har tydligen missuppfattat det hela jag trodde att kommentarer till vad du skriver var okej? Visst kan vi ta debatten i ett annat forum för mej är det inget problem med det. Vidare så tillhör jag inte de som klagat på tivoliberksamheten på hamnplanen de har andra i området gjort. Vad jag klagat på är alla dessa som använt rabatter och planteringar i vårt område som om de var en offentlig urinoar av båda könen. Men jag kommer inte att klaga eller sörja om detta flyttas till exempelvis cooparena parkeringen eller parkeringen vid skogsvallen.Men nu väntar jag med att kommentera din blogg åtminstone som det känns nu kommer det inte att ske under överskådlig tid.

2008-02-12 @ 12:15:19
Postat av: Ylva Strutz

Kom loss med kommentarer du Nisse. Jag menade inte alls att det var något fel i kommentaren - tvärtom. Jag håller ju med dig i det mesta. Men jag upplevde att den spände över ett väldigt stort fält - inte bara bensinskatten - som jag bara inte orkade besvara skriftligen. Det finns plus och minus med det mesta - även med det regeringen gör. Idag presenteras fantastiskt positiva siffror över minskad arbetslöshet i länet. Och allt beror nog inte på kineserna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback