Länge sen sist

Sist - ja här är det väl rätt. Språkstriden om när man ska använda sist respektive senast.

Jag menar jag har inte hört av mig sen lunch igår. Färden gick ju till stan och ett par timmars donande på jobbet. Sen hämtade jag Els som bjöd mig på basket.

Härlig seger för tjejerna mot Sundsvall - som bara hade 8 tjejer omklädda. Mot vi som väl hade 12-13. Vi var ganska snabbt överlägsna så för mig som vill ha lika-dramatiken blev det lite gäsp på slutet.

Hem och telefonsammanträde med styrelsen. Utspridda lite här och var. Min geografi är inte vad den borde - kan inte riktigt placera in Ammarnäs - men där var vår ordförande i alla fall.

Så vaknat till en härlig måndag igen. Halvfem - inga tidningar, fem - inga tidningar. Fast strax efter kom dom.

Ganska tunna. Kuriren toppar med att Luleå hockey
fansen kräver både tränarnas och styrelsens avgång. Fast kommunalrådet lär väl få stanna kvar - hon har väl bidragit med sin del med "gåvan" av arenan.

I NSD är tonen om möjligt hårdare- Och ordföranden uttalar sitt fulla stöd för tränaren. Som jag nämnde tidigare så hittade jag en gammal analysrapport från Luleå hockey. Det verkar gå i cyklar det här - med inte alltför många år emellan.

Kanske jag kan låna ut rapporten?

Som jag skrivit tidigare förtjänar regeringen ris vad gäller utnämningspolitiken - Odenberg den senaste plumpen. Men jämfört med Kiruna verkar regeringens tillsättningar blekna. Nu är detta en anonym insändare och fakta bör väl granskas. Men ingen rök...

Dagens stora händelse för mig är väl annars att jag inte ska gå på kommunfullmäktige idag. Kan undra om senaste (borde nog heta sista - med tanke på..) gången jag inte var med var när jag var i Malaysia 1998 för att firma min "17-årsdag"?

Så nu gäller avfärd mot expen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback