Lars på Brobyn

Mitt herrbesök - Lars på Brobyn som han säger när han ringer - hade redan varit och lämnat sin väska när jag anlände till jobbet idag. Var och parkerade sin bil.

Så ägnade vi en timme åt att jag skulle bli uppdaterad i polismästarärendet - det vill säga det ärende som vi har i morgon på polisstyrelsen.

Har förstått att mina "mina bekännelser" på bloggen om att det alltid varit folk borta så att jag fått tjänstgöra har spridits tillbak till berörda partier. Så i morgon får jag väl bara vara en sån där suppleant igen. Men jag är helt bekväm med det också.

Sen har jag varit och klippt mig. Och nu har jag nog snart jobbat tillbak den stund jag ägnade mig åt förtroendeuppdraget (polisstyrelsen) så det är väl dags att jag ger mig av härifrån.

Mona som jag träffade på Fina Former tyckte att jag redan såg mycket friskare och lugnare ut. Ja, ja - jag har väl alltid varit lugn.

Och Sven Köhler har gått ur tiden. Vid uppnådda 87 och med ett rikt liv bakom sig. Vi möttes ju i politiken under några år men mina goda minnen av honom är nog när jag träffat honom på stan efter hans politiska tid. Han var mån om att bedyra att vi som var aktiva utförde ett viktigt värv.

Nu ska jag försöka dra härifrån - trots att det hela tiden dyker upp något "jag ska bara".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback