mittointressantaliv.blogspot.com

Den är upptagen - rubriken ovan. Jag har haft lappen liggande i min plånbok en längre tid. Men först nu kom jag mig för att kolla in den. En person som jag träffat via Studieförbundet Vuxenskolans styrelse.

Det kom för mig för att jag inte visste vad jag skulle skriva om på morgonkulan. Tänkte att nu börjar det - slutandet med politiken har gjort mitt liv ointressant. Men jag lyckades inte riktigt mana fram den känslan heller Tvärtom var väl lappen om bloggen ett tecken på att jag långt ifrån kommit ikapp än - den har nog legat där sen i november. Eller kanske bara janauri.

Apropå tidsberäkning fick jag lära mig något bra i lördags. "När Du ska tidsbestämma något bakåt i tiden och du tror att att det är 3 år sen ska Du alltid ta det gånger 2 så hamnar du ganska rätt" påstod Eino.

Jag kan hoppas att signaturen För folkets vilja ironiserar när han skriver om Harry som president. Jag lyssnade nämligen också på Harry på radion.

När jag hämtade länken till Harry ovan så såg jag den här insändaren av Tore Öhman. Han klagar på bristande mobilkommunikation på Kockvägen i Gammelstad. Måste erkänna att jag inte ens visste att det fanns en Kockväg i Gammelstad - trots att det är nästgårds. Däremot kan jag tipsa om ett ställe till där det måtte finnas en strålningsfri zon. På Kungsgatan vid Skattekontoret - där bryts alltid pågående mobilsamtal. Och det har nu hänt mig en 5-6 gånger så det måste vara mer än slumpen?

Här måste det ju också ha brustit i kommunikationen. Vad har Handikapprådet sysslat med egentligen? Anita Geijer - des(s) ordförande har skrutit om hur det fått vara med hela tiden. Och ändå uppdagas såna här brister. Redan tidigare har ju trappan visat sig vara livsfarlig - var det inte till och med den ofunktionshindrade kulturchefen Åke Boström som stod på näsan?

Nu ska jag dra mot arbetet. Jag har insatt att på torsdag är det bara 4 veckor till jag ska åka på semester. 20 mars - skärtorsdag. Kollräkna gärna du också - det är så det är svårt att tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback