Nu snöar det

En liten fläkt av Tuve har nog nått oss nu. Jag vaknade kvart över tre - men då var det ingen snö och ingen storm. Såg  bakänden av postbilen och förstod då att det var minst någon timme kvar till det var min tur. Så jag snusade iväg till klockan kvart i fem - och tidningen kom faktiskt inte förrän kvart över.

Fredrik Lundh har för alltid skrivit in sig i mitt hjärta med denna kommentar om nya stuket på bloggen:

Snyggt! Fräsch, rak och tydlig... vad passar bättre så säg? = )

Birgit Stöckel var inte mycket sämre hon - blandade dessutom in isen och därmed isbanan på ett förtjänstfullt sätt. Så jag kan haka på och berätta att vi har siat om min tillvaro på "hemmet".

Då ska jag berätta att vintern jag slutade - det var då himlen grät så att inte ens "folkpartiets" isbana kunde hållas igång.

Fast nu har jag fått bud - inte att flytta till hemmet - men väl att flytta till det hus i Sunderbyn där jag bodde till jag var 16 år. En lagomt stor lägenhet ledig i vår. Det frestar... Med mor och fars hus inom synhåll. "Skönt att ha er på samma gräsmatta" som Jens sa. Det tål att fundera på i alla fall - även om jag tycker jar har världens finaste lägenhet här.

Och denna dag - den första som före detta gruppledare - ska jag inleda med att åka till tandhygienisten. Horoskopet i Kuriren påstår att vi Vädurar får en strålande start på dagen. Vi kommer att hinna massor och kommer äntligen i kapp vårt samvete.

Och det är väl på tiden att komma i mål med det.

Hörs efter tandagnisslet. Lite att muttra över fanns det nog  i tidningen - även för en föredetting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback