Ogudaktigt, Akelius!

Målet högre än domkyrkan, ropar rubriken ut i papperstidningen. Det är Akelius som vill göra Luleå till Manhattan - åtminstone lilla.

Nättidningen har dock varit lite försiktigare och talar om
djärva torn. Och av artikeln framgår också att det förstår att biskop Stiglund är sakägare i frågan,

Klart att kyrkan ska stå mitt i "byn" och var högst i stan även i Luleå. Allt annat är ogudaktigt.

Annars är ettan nyheten samma i båda tidningarna - det blir till att vara uppmärksam på sånt nu. Med fusionen och "hotet" om bara en tidning i framtiden.

Gifter i marken i centrala Boden respektive Grundvattnet förorenat är rubriker som oroar - särskil medborgarna i Boden förstås.

Det är många som borde oroas av tidningarna i dag. Kurirens insändarsida har 5 insändare och en debattartikel - alla arga, oroade, upprörda över skolnedläggningarna i Kalix. Robert Forsberg och halva centerpartiet i Kalix borde darra!

Även i Luleå är skolan stor - massiv uppställning för Kvarnåskolan. Även på nyhetsplats i båda NSD och NK.

Och apropå darrr så är det det - för Luleå hockey som fick stordäng av HV71 - som nog är ett bra lag - men vilket knäppt namn! Tur att vare sig Anna GK eller hennes Tobias Krantz är värsta hockeyfansen - det kunde ställt till det igår.

Just nu ligger Luleå i värsta hålet - där mellan strecken - där det blir varken hackat  eller malet. Vare sig slutspel eller kval.

Nä - ska det nu gå åt h-vete så låt det ske med pukor och trumpeter och ett riktigt hett och häftigt kvalspelande! Fast med rätt ugång förstås.

Och det ena ordet ger det andra - nu är jag på utgång. Ska leverera nya telefonen till mor.

Hörs! Du och jag också, Pia. Men grattis på namnsdagen redan nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback