Så illa?

Ska vi verkligen ta hockey på så stort allvar att det blir såna här domedagsartiklar. Det är väl inte ens någon katastrof - bara de hänger kvar - fast det brukar bli tvär tyst och konstigt när övriga spelar vidare och Luleå inte är med.

Och apropå att livet går i repris - så städade jag en hylla på jobbet i fredags - då hittade jag en "Analysrapport Luleå hockey"-Huruvida analysen  gällde både ekonomi och det sportsliga orkade jag inte kolla in - dock började det med försvunna 6 miljoner som skulle förklaras.

10 år gammal kanske?

Idag är kvällsdrakarnas tema givet. Kan inte säga att jag satt klistrad men Therese blev jag förtjust i och Bard gillar jag inte sen tidigare. Någonstans på Aftonbladets nättidning ber Therese om ledigt från operan för att delta i andra chansen.

Och stackars Frida hon har inte kunnat "dricka" på en vecka för pencilinets skulle - men nu ville hon minsann bli full. Sorry att jag hörde henne bandad på Aftonbladet - så jag kan inte skylla på media. Trist med såna förebilder för ungdomar. För övrigt flödade champagnen i alla artisters uttlalanden.

Nå nu ska jag inta golvläge någon timme till - sen blir det tolvkaffe - jobbet för att förbereda för ett sammanträde med styrelsen ikväll - basket - styrelsemöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback